Theses on the same topic (having an identical keyword):

shelf life

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
 (Karen Sovjáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xfnl0b// | Tropické zemědělství / | Theses on a related topic

Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil
 (Lucie Štěpánková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y0uqbt// | Tropické zemědělství / | Theses on a related topic

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
 (Thanh Nga Luu)

2017, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h151xv// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Theses on a related topic

Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
 (Lucie Pernikářová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
 (Eliška Makrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
 (Jaroslav Šajgal)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
 (Matouš Kotrbatý)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//84jxa6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)