Theses on the same topic (having an identical keyword):
shelf lifeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Vojtěch Vlk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Michaela Pelikovská)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
(Kristýna Klárová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
(Jaroslav Šajgal)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
(Eliška Makrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
(Jaroslav Šajgal)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
(Matouš Kotrbatý)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//84jxa6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
(Michaela BURIANOVÁ)2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ysqbhl// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Prodloužení trvanlivosti jablečno-řepného moštu pomocí kombinace záhřevu a silic
(Marek Mazal)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lunlse// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic