Theses on the same topic (having an identical keyword):

shelf life

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 24 theses)
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
 (Vojtěch Vlk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
 (Michaela Pelikovská)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
 (Kristýna Klárová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
 (Jaroslav Šajgal)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
 (Eliška Makrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
 (Jaroslav Šajgal)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
 (Matouš Kotrbatý)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//84jxa6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
 (Michaela BURIANOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ysqbhl// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Prodloužení trvanlivosti jablečno-řepného moštu pomocí kombinace záhřevu a silic
 (Marek Mazal)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lunlse// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 24 theses)