Theses on the same topic (having an identical keyword):
shelf lifeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
(Matouš Kotrbatý)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//84jxa6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Použití manganistanu draselného a různých obalových materiálů k prodloužení skladovatelnosti jablek
(Anna Cecoi)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vmpl64// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Posouzení trvanlivosti masných výrobků
(Adéla Velková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
(Eliška Makrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
(Kristýna Klárová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Posouzení trvanlivosti masných výrobků
(Adéla Velková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
(Eliška Makrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
(Martin VÁGNER)2017, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lkmcg1// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic
Predikce trvanlivosti údržných potravinářských výrobků
(Veronika Valerová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//h9ww5i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic