Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

shelf life

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 26 theses)
Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
 (Matouš Kotrbatý)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//84jxa6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Použití manganistanu draselného a různých obalových materiálů k prodloužení skladovatelnosti jablek
 (Anna Cecoi)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vmpl64// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Posouzení trvanlivosti masných výrobků
 (Adéla Velková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
 (Eliška Makrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
 (Kristýna Klárová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
 (Kamila Matajová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Posouzení trvanlivosti masných výrobků
 (Adéla Velková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
 (Eliška Makrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
 (Martin VÁGNER)

2017, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lkmcg1// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic

Predikce trvanlivosti údržných potravinářských výrobků
 (Veronika Valerová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//h9ww5i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 26 theses)