Theses on the same topic (having an identical keyword):
shelf lifeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
(Karen Sovjáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xfnl0b// | Tropické zemědělství / | Theses on a related topic
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil
(Lucie Štěpánková)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y0uqbt// | Tropické zemědělství / | Theses on a related topic
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
(Thanh Nga Luu)2017, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h151xv// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Theses on a related topic
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
(Kristýna Klárová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Vojtěch Vlk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Posouzení trvanlivosti masných výrobků
(Adéla Velková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Michaela Pelikovská)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic