Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

shelf life

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil
 (Lucie Štěpánková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y0uqbt// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
 (Karen Sovjáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xfnl0b// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
 (Thanh Nga Luu)

2017, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h151xv// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
 (Kristýna Klárová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
 (Vojtěch Vlk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
 (Michaela Pelikovská)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
 (Eliška Makrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
 (Kamila Matajová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)