Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
shelf lifeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv
(Kateřina Štulíková)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rz6eg4// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
(Kristýna Klárová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
(Matouš Kotrbatý)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//84jxa6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
(Jaroslav Šajgal)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Posouzení trvanlivosti masných výrobků
(Adéla Velková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Praktické možnosti zvýšení trvanlivosti piva z minipivovaru
(Aleš Potěšil)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//bgfn3o// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
(Lucie Vaškových)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nsfwm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma