Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

shelf life

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
 (Lucie Pernikářová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv
 (Kateřina Štulíková)

2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rz6eg4// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
 (Kristýna Klárová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
 (Kamila Matajová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
 (Kamila Matajová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
 (Matouš Kotrbatý)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//84jxa6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
 (Jaroslav Šajgal)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Posouzení trvanlivosti masných výrobků
 (Adéla Velková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Praktické možnosti zvýšení trvanlivosti piva z minipivovaru
 (Aleš Potěšil)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bgfn3o// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
 (Lucie Vaškových)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6nsfwm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)