Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
shelf-lifeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
(Karen Sovjáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xfnl0b// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil
(Lucie Štěpánková)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y0uqbt// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
(Thanh Nga Luu)2017, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h151xv// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
(Eliška Makrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Vojtěch Vlk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Michaela Pelikovská)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Prodloužení doby úchovy vybraných čerstvých šťáv pomocí rostlinných silic
(Tereza Gonová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//syjapf// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Použití manganistanu draselného a různých obalových materiálů k prodloužení skladovatelnosti jablek
(Anna Cecoi)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vmpl64// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma