Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
shelf-lifeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Predikce trvanlivosti údržných potravinářských výrobků
(Veronika Valerová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//h9ww5i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Uchovatelnost zeleninových salátů minimálně zpracovaných
(Barbora Němcová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uf4uq2// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Účinek 1-MCP na prodloužení skladovatelnost plodů broskví a švestek
(Michaela Tomanová)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ubqux7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce
(Kateřina Paulovicsová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lv6kkv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Radmila Holčíková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků
(Markéta Adamcová)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//i7v2sv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma