Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
skladba potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výběr a skladba potravin pro vybraná metabolická onemocnění
(Alexandra Čočková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zfxrgg// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin
(Lukáš Irgl)2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ygm4jd// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
(Daniel Benda)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
(Lucie NOVÁKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eai5rb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
(Eliška PŠENČÍKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gfxi3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh doporučených dávek potravin pro vybranou skupinu obyvatelstva
(Michaela MACHÁČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1w9icn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
(Jana Hrudová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tz9ds1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
(Lucie NOVÁKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bmhzdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel
(Eliška PŠENČÍKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n71sn8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Uplatnění medu ve výrobě potravin
(Lucie Lukášová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9io176// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma