Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

skladba potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Výběr a skladba potravin pro vybraná metabolická onemocnění
 (Alexandra Čočková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zfxrgg// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin
 (Lukáš Irgl)

2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygm4jd// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma

Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
 (Daniel Benda)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
 (Lucie NOVÁKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eai5rb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
 (Eliška PŠENČÍKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gfxi3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh doporučených dávek potravin pro vybranou skupinu obyvatelstva
 (Michaela MACHÁČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1w9icn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
 (Jana Hrudová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tz9ds1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
 (Lucie NOVÁKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bmhzdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel
 (Eliška PŠENČÍKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n71sn8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Uplatnění medu ve výrobě potravin
 (Lucie Lukášová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9io176// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)