Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

skladovaci pokus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů
 (Jakub Šimandl)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//go5peo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
 (Veronika Paťhová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3zwvck// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Oxidační stabilita tuku jedlého hmyzu
 (Petra Belfínová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ukyy73// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
 (Lucie Vaškových)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6nsfwm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
 (Gabriela Přívarová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5m5rz0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na jakost masových pomazánek se strojně odděleným drůbežím masem
 (Zuzana SEDLÁKOVÁ)

2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eqy4yv// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Jarmila Hýžová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
 (Kateřina SOUKUPOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mg6m6w// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka
 (Monika LÁNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f9wgbr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)