Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
skladovaci pokusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů
(Jakub Šimandl)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//go5peo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
(Veronika Paťhová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3zwvck// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita tuku jedlého hmyzu
(Petra Belfínová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ukyy73// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
(Lucie Vaškových)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nsfwm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
(Gabriela Přívarová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5m5rz0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv skladování na jakost masových pomazánek se strojně odděleným drůbežím masem
(Zuzana SEDLÁKOVÁ)2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eqy4yv// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Jarmila Hýžová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
(Kateřina SOUKUPOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mg6m6w// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka
(Monika LÁNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f9wgbr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma