Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
skladovani masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Andreja Gajić)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Oxidační změny vybraných druhů masa
(Michaela Havelková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nkvrly// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny kvalitativních znaků masa během skladování
(Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jlnkp// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
(Šimon Košárek)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ejthqu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace a její změny v průběhu skladování baleného výsekového masa
(Kateřina Cholastová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//omfch1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení změn lipidové složky masa vlivem skladování.
(Lenka Kotrbová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//f9qyyt// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
(Jan JELÍNEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
(Barbora HOSNEDLOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lged0k// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
(Lenka KOSTOHRYZOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vcljj1// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma