Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

skladovani masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Andreja Gajić)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Oxidační změny vybraných druhů masa
 (Michaela Havelková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nkvrly// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny kvalitativních znaků masa během skladování
 (Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0jlnkp// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
 (Šimon Košárek)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ejthqu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace a její změny v průběhu skladování baleného výsekového masa
 (Kateřina Cholastová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//omfch1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení změn lipidové složky masa vlivem skladování.
 (Lenka Kotrbová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//f9qyyt// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
 (Jan JELÍNEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
 (Barbora HOSNEDLOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lged0k// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
 (Lenka KOSTOHRYZOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vcljj1// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)