Theses on the same topic (having an identical keyword):
skladovani orechuKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv dlouhodobého skladování na obsah vitaminu E v suchých skořápkových plodech
(Kateřina Kratochvílová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lfzky1// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv ošetření mikrovlnným zářením na dezinsekci hmyzu v ořeších a sušeném ovoci
(Marika Aronová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wfkwpj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Změny sušiny a oxidační stability ořechů po ošetření mikrovlnným zářením
(Jan Obdržálek)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wxlk8z// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů
(Jakub Šimandl)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//go5peo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
(Veronika Paťhová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3zwvck// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Klára Vašíčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
(Jolana Trojáčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
(Jaroslav Vávra)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s7ckj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
(Martina Suchá)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//948414// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic