Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

skladovani orechu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv dlouhodobého skladování na obsah vitaminu E v suchých skořápkových plodech
 (Kateřina Kratochvílová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lfzky1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mikrovlnným zářením na dezinsekci hmyzu v ořeších a sušeném ovoci
 (Marika Aronová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wfkwpj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Změny sušiny a oxidační stability ořechů po ošetření mikrovlnným zářením
 (Jan Obdržálek)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wxlk8z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů
 (Jakub Šimandl)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//go5peo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
 (Veronika Paťhová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3zwvck// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Klára Vašíčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
 (Jolana Trojáčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
 (Jaroslav Vávra)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s7ckj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
 (Martina Suchá)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//948414// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma