Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

skladovatelnost ovoce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
 (Karolína Kuželová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lb33f2// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce
 (Kateřina Paulovicsová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lv6kkv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
 (Monika BÁRTKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pqkdad// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití netradičního ovoce pro modifikaci vlastností kosmetických přípravků
 (Dominika Tkáčová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g39gxc// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Účinek 1-MCP na prodloužení skladovatelnost plodů broskví a švestek
 (Michaela Tomanová)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ubqux7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Použití manganistanu draselného a různých obalových materiálů k prodloužení skladovatelnosti jablek
 (Anna Cecoi)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vmpl64// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma