Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

skoleni vina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Využití dřevěných sudů ke školení bílých vín.
 (Šimon Gočik)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//py0a4k// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Látky uvlňované během autolýzy kvasinek a jejich vliv na senzorické vlastnosti vína
 (Jakub Zugárek)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//12w5sq// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv autolýzy kvasinek na senzorické vlastnosti červeného vína
 (Martin Hádlík)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ud3n9w// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Bariková vína
 (Kristýna Pavelicová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cc6szj// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Organoleptické defekty vína způsobené plísněmi
 (Jakub Peško)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//e5seol// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Možnosti technologických postupů při výrobě vína a jejich optimalizace.
 (Lucie Kostihová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uqmcti// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kvasinkové mikroflóry na finální jakost vína
 (Tereza Machalínková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hflcsp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využitie dreva pri výrobe rosé vín
 (Lucia Kopečková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//e66t7d// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Porovnání vín školených v různých sudech typu barrique.
 (Jan Dřímal)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//if26vk// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)