Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
skopove masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
(Gabriela Mati)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//wppbnv// | Management, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
(Kristýna Štohandlová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj komoditní vertikály skopového masa na Novém Zélandu
(Dominika Kohútová)2018, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dzx4rg// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Analýza masa ovcí plemene jacob
(Kristýna Zídková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9jgg7n// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Chemické složení jehněčího masa
(Kateřina Urbánková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//odobkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
(Lucie TOTHOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jyjdn9// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Využití skopového masa v gastronomii
(Martina CHRAMOSTOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//14oke8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků
(Lenka KRČMÁŘOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3wdffj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma