Theses on the same topic (having an identical keyword):
skorapkove plodyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční a senzorické hodnocení rostlinných pomazánek na bázi skořápkových plodů
(Lucie Rajmicová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yqysw3// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic
Vliv dlouhodobého skladování na obsah vitaminu E v suchých skořápkových plodech
(Kateřina Kratochvílová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lfzky1// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
(Martina Suchá)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//948414// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Stanovení skladby mastných kyselin v suchých skořápkových plodech
(Monika Cejpková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9f0ypw// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Analýza vybraných nutrientů ve skořápkových plodech
(Vendula Popelková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cep0ji// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů
(Michaela Pokorná)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pxqqdj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Zastoupení vybraných minerálních látek v různých druzích suchých skořápkových plodů
(Martina Suchá)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wlpg23// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Sledování oxidační stability výrobků ze skořápkových plodů
(Martina Krňávková)2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//prz9et// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv mikrovlnného záření na mikrobiální kontaminaci sušených plodů
(Markéta Nováková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sbzizt// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Možnosti ovlivnění mikrobiální kontaminace sušených plodů
(Eliška Dlouhá)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//v5xwws// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic