Theses on the same topic (having an identical keyword):
sladKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Stanovení vybraných mykotoxinů ve vzorcích sladovnického ječmene a sladu
(Zuzana Pavlíčková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//obuesl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
(Lucie Jiroutková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
The Gothic Elements of David Mitchell's Slade House
(Tereza VONDRÁŠKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3ct393// | Specializace v pedagogice / AJu-Přu | Theses on a related topic
Možnosti využití sladu pro sportovní výživu
(Lucie Mišúnová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x4zxpa// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Vliv použitých sladů na vlastnosti piva
(Lukáš Fajmon)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me505t// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Analýza profilu těkavých látek sladů s využitím modifikované\nl{} mikroextrakce tuhou fází
(Pavla Adámková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//cy5p2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Vliv použitého sladu na antioxidační aktivitu piva
(Ondřej Silly)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9xk0gi// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy
(Andrii Vasylytchuk)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tpkw1k// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Theses on a related topic
Stanovení těkavých fenolů v nakuřovaných sladech
(Vojtěch Rubeš)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t8ekxi// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů
(Kristýna Hronová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kemf4g// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic