Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sladKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení vybraných mykotoxinů ve vzorcích sladovnického ječmene a sladu
(Zuzana Pavlíčková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//obuesl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
The Gothic Elements of David Mitchell's Slade House
(Tereza VONDRÁŠKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3ct393// | Specializace v pedagogice / AJu-Přu | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
(Lucie Jiroutková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití sladu pro sportovní výživu
(Lucie Mišúnová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x4zxpa// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých sladů na vlastnosti piva
(Lukáš Fajmon)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me505t// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek sladů s využitím modifikované\nl{} mikroextrakce tuhou fází
(Pavla Adámková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//cy5p2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého sladu na antioxidační aktivitu piva
(Ondřej Silly)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9xk0gi// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality sladovnických cereálií a sladu z pohledu kontaminace mykotoxiny
(Kateřina Malá)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//m3pbe2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Dynamické modelování procesu hvozdění sladu v prostředí Matlab a Simulink
(Yan Shchankin)2019, Diplomová práce, České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id//zvzvfe// | Strojní inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Multireziduální stanovení pesticidů v ječmeni a ve sladu metodou LC/MS s extrakcí QuEChERS
(Kateřina Posoldová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//htspgz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma