Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sladarstviKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mykotoxiny v produktech sladařství a pivovarství
(Mariya Glushchenko)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//q7ty7q// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Observační studie dusíkatých látek vzniklých interakcí nitrosačních činidel s látkami ve sladu
(Tomáš Vaško)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dtn2ja// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení agrokomodity ječmen jarní z hlediska využití na trhu
(Jakub Spousta)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dgii8d// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Využití pšenic s barevným perikarpem a endospermem v potravinářství
(Vendula Němcová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1ln0n4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma