Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sladeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Gothic Elements of David Mitchell's Slade House
(Tereza VONDRÁŠKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3ct393// | Specializace v pedagogice / AJu-Přu | Práce na příbuzné téma
Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři
(Kristýna NOVÁ)2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//xj26ux// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů
(Emílie Zárubová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utdoha// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu akrylamidu v ječmeni a sladu během technologie výroby sladu
(Monika Plátová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5c43m2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Observační studie dusíkatých látek vzniklých interakcí nitrosačních činidel s látkami ve sladu
(Tomáš Vaško)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dtn2ja// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití sladu pro sportovní výživu
(Lucie Mišúnová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x4zxpa// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
(Lucie Jiroutková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek sladů s využitím modifikované\nl{} mikroextrakce tuhou fází
(Pavla Adámková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//cy5p2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých sladů na vlastnosti piva
(Lukáš Fajmon)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me505t// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého sladu na antioxidační aktivitu piva
(Ondřej Silly)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9xk0gi// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma