Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
slehane hmotyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
(Kamila Součková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídatných látek na vlastnosti piškotových hmot
(Jana Müllerová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eju7cm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.
(Antonín VÝTISKA)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0bx61n// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Problematika tvorby a inovace školního vzdělávacího programu oboru Cukrář
(Kateřina Krejčová)2012, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i6cfc/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář
(Petra Doležalová)2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cig6i/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma