Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
slozeni jablekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita jablek pro zpracování na alkoholické nápoje
(Barbora Dočkalová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//srtbsn// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování
(Ivona Dresslerová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0yzsu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv extraktu z jablek na buňky střevní mukózy a interakci s mikroorganismy
(Jana Růžičková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fw47wr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Podnícení zralosti jablek účinkem exogenního etylenu
(Zuzana Valachová)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i3sz6z// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
(Jaroslav PÍSAŘÍK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gaiwmr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Genetické mechanismy řídící měknutí jablek během skladování
(Tereza Kodydková)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4v28tp// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
(Petra Kotačková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ot7g4w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
(Veronika Barašová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ab2dss// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny
(Marcela Horáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k6foam// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
(Květa VINKLÁRKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bkn43t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma