Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

slozeni jablek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita jablek pro zpracování na alkoholické nápoje
 (Barbora Dočkalová)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//srtbsn// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování
 (Ivona Dresslerová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0yzsu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv extraktu z jablek na buňky střevní mukózy a interakci s mikroorganismy
 (Jana Růžičková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fw47wr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Podnícení zralosti jablek účinkem exogenního etylenu
 (Zuzana Valachová)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i3sz6z// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
 (Jaroslav PÍSAŘÍK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gaiwmr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Genetické mechanismy řídící měknutí jablek během skladování
 (Tereza Kodydková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4v28tp// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
 (Petra Kotačková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ot7g4w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
 (Veronika Barašová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ab2dss// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny
 (Marcela Horáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k6foam// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
 (Květa VINKLÁRKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bkn43t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma