Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
slozeni ovciho mlekaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace
(Vendula Nováková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jnxw3i// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma
Složení a vlastnosti ovčího mléka a jeho využití v mlékárenství.
(Vendula Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pfjoly// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství
(Jana Lattonová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//krkwa9// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
(Lenka ADÁMKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tqfjds// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium faktorů ovlivňujících minerální složení kozího a ovčího mléka
(Lenka Segura Puimedon)2013, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w4e63v// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Použití metody MALDI-TOF k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
(Kristýna Řehořová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//48j854// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení vybraných ukazatelů složení mléka v průběhu laktace u ovcí plemene cigája
(Petr Bartoň)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h7o2cw// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
(Tomáš Zbranek)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka
(Veronika Písaříková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emmohm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení bílkovin mléka na jeho alergenní vlastnosti
(Alena Nevrzalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3ttq7h// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma