Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

slozeni syru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Sýry - výživové hodnoty a vliv na lidské zdraví
 (Adam Barták)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5erry1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Eva WEISEROVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Lucie GALIOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech
 (Dora JURČOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tc0r2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
 (Bára Bažantová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů
 (Lucie Rysová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lm86d0// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby sýrů s mletou sýřeninou
 (Zlata Hrazdilová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u243tt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv genetické příslušnosti na složení a obsah bílkovin v kozím mléce
 (Magdaléna Bártová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0lmff// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Tradiční farmářsky vyráběné sýry z mléka v požadované jakosti, zralosti a balení.
 (Lenka Petrová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gwqeq9// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
 (Petr ŽÍLA)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)