Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
slozeni syruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
(Tereza Druláková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire
(Lucie Šislerová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//axgjq7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost a složení kozích sýrů
(Dora Petříčková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//j58znb// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů
(Dominika Coufalová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xnd3qg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zdraví, sílu najdeš v sýru !
(Libuše Linhartová)2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lqxa5/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Složení mastných kyselin analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//o3s3x6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
(Hana Konečná)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Helena Bačová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0qqgvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Složení a vlastnosti ovčího mléka a jeho využití v mlékárenství.
(Vendula Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pfjoly// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Klára Zlomková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//594ykj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma