Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

slozeni syru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
 (Tereza Druláková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire
 (Lucie Šislerová)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//axgjq7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost a složení kozích sýrů
 (Dora Petříčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//j58znb// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů
 (Dominika Coufalová)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xnd3qg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zdraví, sílu najdeš v sýru !
 (Libuše Linhartová)

2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lqxa5/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma

Složení mastných kyselin analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//o3s3x6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
 (Hana Konečná)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Helena Bačová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0qqgvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Složení a vlastnosti ovčího mléka a jeho využití v mlékárenství.
 (Vendula Nováková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pfjoly// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
 (Klára Zlomková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//594ykj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)