Theses on the same topic (having an identical keyword):
slozeni syruKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Sýry - výživové hodnoty a vliv na lidské zdraví
(Adam Barták)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5erry1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Lucie GALIOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Eva WEISEROVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech
(Dora JURČOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tc0r2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
(Bára Bažantová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů
(Lucie Rysová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lm86d0// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Theses on a related topic
Technologie výroby sýrů s mletou sýřeninou
(Zlata Hrazdilová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u243tt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv genetické příslušnosti na složení a obsah bílkovin v kozím mléce
(Magdaléna Bártová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0lmff// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Tradiční farmářsky vyráběné sýry z mléka v požadované jakosti, zralosti a balení.
(Lenka Petrová)2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gwqeq9// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Theses on a related topic
Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
(Petr ŽÍLA)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic