Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

smazene pecivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
 (Andrea Lisá)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
 (Monika Šindelářová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7qby7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.
 (Monika ŠMEHLÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bqbyqx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma