Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
smazene pecivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
(Andrea Lisá)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
(Monika Šindelářová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7qby7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.
(Monika ŠMEHLÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bqbyqx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma