Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

smazeni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
 (Barbora Bílová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků
 (Hana Pírová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//io7yqr// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
 (Radka Vydrová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//brw0ua// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
 (Hana Pírová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení
 (Dagmar Beránková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//svvhk1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Ztráty tokoferolů během smažení
 (Jakub Fišnar)

2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//btc5rw// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Plynné polutanty uvolňující se při smažení potravin v olejích a jejich dopad na lidské zdraví
 (Ivana Tětková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8l1qgq// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Práce na příbuzné téma

Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů
 (Alena Bulínová)

2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g1chdx// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení
 (Růžena VAŠKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//41eswj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Rozvoj emoční inteligence u dětí
 (Petr Smažil)

2024, absolventská práce, CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

https://is.caritas-vos.cz/th/kml3p/ | Sociální práce a sociální pedagogika / Sociální práce | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)