Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
smazici mediumKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny smažicího média při přípravě hranolků z fialových odrůd brambor
(Klára Fialová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8z8etx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
(Klára Fialová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Změny tokolů ve smažicím médiu při přípravě bramborových hranolků
(Marie Veselá)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6vu1p6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
(Aneta Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení
(Dagmar Beránková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//svvhk1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma