Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

smetanove kremy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
 (Barbora Melicharová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
 (Barbora Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
 (Šimon Borek)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Výroba smetanových krémů typu mascarpone
 (Eva Janošíková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eqyz4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
 (Aneta Kašparová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
 (Milena HLÁSNÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s7q70j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inovace v technologii výroby mražených krémů
 (Sabina Malá)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam mléka a mléčných výrobků ve výživě člověka
 (Nela Maroušková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7lxttr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma