Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
smetanovy kremKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
(Barbora Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
(Šimon Borek)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Výroba smetanových krémů typu mascarpone
(Eva Janošíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eqyz4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
(Aneta Kašparová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
(Milena HLÁSNÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s7q70j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
(Barbora Melicharová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inovace v technologii výroby mražených krémů
(Sabina Malá)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
(Markéta Suchánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza produkce mléka vybraného podniku
(Petr Pup)2015, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qowkfm// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma