Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

smetanovy syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Výroba smetanových krémů typu mascarpone
 (Eva Janošíková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eqyz4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
 (Dita HORNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//az4n9j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
 (Šimon Borek)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů
 (Miroslav Jaššo)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i67q5i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě sýrů
 (Magdalena Kráčmarová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t3w2kl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
 (Natálie Ogurková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
 (Kristýna Glawatá)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nyrr40// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
 (Simona Maděrová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
 (Anna MENŠÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma