Theses on the same topic (having an identical keyword):
smetanovy syrKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Výroba smetanových krémů typu mascarpone
(Eva Janošíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eqyz4k// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
(Dita HORNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//az4n9j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
(Šimon Borek)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů
(Miroslav Jaššo)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i67q5i// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
(Markéta Suchánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě sýrů
(Magdalena Kráčmarová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t3w2kl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
(Natálie Ogurková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
(Kristýna Glawatá)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nyrr40// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
(Simona Maděrová)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
(Anna MENŠÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic