Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

smoked products

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Screening of PAHs concentrations in traditionally smoked fish products from Cambodian rural areas
 (Tereza Slámová)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//d26fcl// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
 (Denisa Grillová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Determination of the total fat content and fatty acid profile of selected Cambodian smoked fish
 (Kateřina Holmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lpduqm// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb
 (Lukáš KORYŤÁK)

2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4z5beq// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující prodej uzenářských výrobků
 (Eliška Pavlíčková)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wbaomu// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Projekt zlepšení systému řízení ve firmě Maso uzeniny Jan
 (Adam Kučera)

2015, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h4ltnv// | Systémové inženýrství a informatika / Průmyslové inženýrství | Práce na příbuzné téma

Rtuť v uzených rybích výrobcích
 (Iva Ventrubová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//whc9b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika suroviny pro výrobu uzených rybích výrobků
 (Barbora NĚMCOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yxgjxz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analýza pyrolytických produktů v uzeninách
 (Marek SMITAL)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//6jzycm// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Analýza kalkulačního systému ve společnosti Maso uzeniny Jan
 (Adam KUČERA)

2013, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1rq6cx// | Hospodářská politika a správa / Účetnictví a daně | Práce na příbuzné téma