Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
snizovani obsahu soliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik
(Sandra Adamusová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//4nxs18// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
(Lucia Balleková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
(Martina Haugwitzová)2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r9f2xq// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma