Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

snizovani obsahu soli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik
 (Sandra Adamusová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//4nxs18// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
 (Lucia Balleková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Martina Haugwitzová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r9f2xq// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma