Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
soft drinks productionKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiální rizika u výroby nealkoholických nápojů
(Jana Vaňharová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8fvo4c// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
(Markéta Langová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k7rm3s// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
(Jiří Prokop)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//evk7d6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Trendy ve vývoji nových surovin pro výrobu nealkoholických nápojů
(Antonín Müller)2011, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//34alh8// | Obchod a podnikání s technikou / | Práce na příbuzné téma