Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
soft drinksKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
(Markéta Langová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k7rm3s// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Metody zajištění zdravotní mikrobiologické bezpečnosti nealkoholických nápojů
(Jana Chuchlová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//c5g6l1// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Finanční analýza vybrané společnosti z odvětví výroby nealkoholických nápojů
(Valérie Štenclová)2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/146850 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma
Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
(Jiří Prokop)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//evk7d6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Srovnávací studie sacharidových sladidel v nealkoholických nápojích
(Anna Fleglová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//ve89hl// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace a identifikace bakterií Asaia spp. izolovaných z nealkoholických nápojů
(Lenka Zdeňková)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//pv36og// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace gramnegativních aerobních bakterií způsobujících kažení nealkoholických nápojů.
(Jakub Kyznar)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//r7yrsc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení úbytku oxidu uhličitého v nealkoholických nápojích ve vztahu na použitý obalový materiál
(Barbora Bolková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wwz5ql// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rozbor nealkoholických nápojů
(Markéta Tvrdá)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zp3jhx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
(Tereza ČIHÁKOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sgr9op// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma