Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
soft salamiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
(Denisa Grillová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení vybraných jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii výroby dané jeho zrněním
(Adéla Mátlová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//njj6yi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování změn jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii a vstupní surovině
(Michaela Turková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//isil8q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR
(Marie HLÁVKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k49jtk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma