Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sojova bilkovinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní charakteristiky sójových bílkovin
(Jakub Masič)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//opx77t// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Klady a zápory konzumace sóji a sójových výrobků
(Štěpánka Kozáková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//we2fzs// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Bílkoviny ve výživě sportovců
(Adéla Ducháčová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ahk4al// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
(Dušan SAMEK)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pdmcli// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma