Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sojova bilkovina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Texturní charakteristiky sójových bílkovin
 (Jakub Masič)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//opx77t// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vaškových)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Klady a zápory konzumace sóji a sójových výrobků
 (Štěpánka Kozáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//we2fzs// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Bílkoviny ve výživě sportovců
 (Adéla Ducháčová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ahk4al// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
 (Dušan SAMEK)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pdmcli// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma