Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sojova mouka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
 (Andrea Lisá)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti obohacení pekařských výrobků luštěninovými moukami
 (Andrea Lisá)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zto5vv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
 (Simona ŘEZÁČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oq0jjx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava těstovin s různým podílem merlíkové mouky a jejich kvalitativní hodnocení
 (Věra BIGASOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//wejjoo// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Klady a zápory konzumace sóji a sójových výrobků
 (Štěpánka Kozáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//we2fzs// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma