Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sojova moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
(Andrea Lisá)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti obohacení pekařských výrobků luštěninovými moukami
(Andrea Lisá)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zto5vv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
(Simona ŘEZÁČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oq0jjx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava těstovin s různým podílem merlíkové mouky a jejich kvalitativní hodnocení
(Věra BIGASOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//wejjoo// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Klady a zápory konzumace sóji a sójových výrobků
(Štěpánka Kozáková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//we2fzs// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma