Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sojove produktyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antibakteriální účinky izoflavonoidů isolovaných ze sójových fermentovaných produktů
(Lucie Sochorová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2hgtfy// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
(Dušan SAMEK)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pdmcli// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Klady a zápory konzumace sóji a sójových výrobků
(Štěpánka Kozáková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//we2fzs// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma