Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sojove produkty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antibakteriální účinky izoflavonoidů isolovaných ze sójových fermentovaných produktů
 (Lucie Sochorová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2hgtfy// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
 (Dušan SAMEK)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pdmcli// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Klady a zápory konzumace sóji a sójových výrobků
 (Štěpánka Kozáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//we2fzs// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma