Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sojovy izolat

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vaškových)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kultivácia včelích mikroorganizmov v potravinárskych médiach s potenciálnym využitím ako nápoje
 (Daniel Svatík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ok9l1k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Antibakteriální účinky izoflavonoidů isolovaných ze sójových fermentovaných produktů
 (Lucie Sochorová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2hgtfy// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma