Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sojovy izolatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kultivácia včelích mikroorganizmov v potravinárskych médiach s potenciálnym využitím ako nápoje
(Daniel Svatík)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ok9l1k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Antibakteriální účinky izoflavonoidů isolovaných ze sójových fermentovaných produktů
(Lucie Sochorová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2hgtfy// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma