Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sojovy vyrobek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
 (Kateřina Krtilová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Odhad zátěže kadmiem ze sóje a sójových výrobků u alternativního způsobu stravování
 (Pavlína Kosečková)

2017, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ttibn/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Komplexní studium biologických účinků vybraných typů sojových výrobků
 (Michaela Ručková)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//uhmkew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Klady a zápory konzumace sóji a sójových výrobků
 (Štěpánka Kozáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//we2fzs// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita sójových výrobků
 (Monika Čermáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//72agfh// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení GMO v potravinách pomocí metody PCR: sója a sójové výrobky
 (Dana Vargová)

2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kk3k0/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Výrobky ze sóji
 (Kateřina Krtilová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hstesx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
 (Simona ŘEZÁČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oq0jjx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
 (Monika MIKULÁŠOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ynal2w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
 (Dušan SAMEK)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pdmcli// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)