Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
soliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
(Anna Cihlářová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1hyiyz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
(Michaela Štěpánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
(Lucia Balleková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
(Iva Peníšková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Používání soli kuchyňské v potravinách.
(Monika Čiháková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r1hwsz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Soli kyseliny L-glutamové a jejich možné nežádoucí účinky na lidský organismus
(Markéta PŘEDOTOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//7uya9g// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma
Pyridiniové soli jako katalyzátory při přípravě styrenkarbonátu
(David Šafařík)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3s0cnx// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
(Gabriela Šilhartová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma