Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

soli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
 (Anna Cihlářová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1hyiyz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
 (Michaela Štěpánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
 (Lucia Balleková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
 (Iva Peníšková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Používání soli kuchyňské v potravinách.
 (Monika Čiháková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r1hwsz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Soli kyseliny L-glutamové a jejich možné nežádoucí účinky na lidský organismus
 (Markéta PŘEDOTOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//7uya9g// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma

Pyridiniové soli jako katalyzátory při přípravě styrenkarbonátu
 (David Šafařík)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3s0cnx// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
 (Gabriela Šilhartová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)