Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

solid phase microextraction

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Chemical Composition and Antimicrobial Effect of Thymus Vulgaris Essential Oil Against Bacterial Pathogens Causing Pneumonia in Vapour Phase
 (Nicole Robin)

2022, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//in5uct// | Environmentální vědy / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení technik extrakce na pevnou fázi (SPME a SBSE) pro stanovení distribuce polyaromatických uhlovodíků ve vodných vzorcích prostředí.
 (Anna Kutláková)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/a63zy/ | Chemie / Chemie životního prostředí | Práce na příbuzné téma

Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
 (Lucie Pelantová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//gt8add// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro vzorkování a analýzu organických kontaminantů ve vzduchu
 (Renata Moravcová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xm57ns// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace metody mikroextrakce na tuhou fázi pro stanovení perzistentních polutantů
 (Petr Hykyš)

2018, Bakalářská práce, Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//dq4743// | Nanotechnologie / Nanomateriály | Práce na příbuzné téma

Využití vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu piva
 (Lenka Maršíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lmzvpv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
 (Kateřina Nořinská)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yqpwii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu piva
 (Dominika Šuhajová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//e1ueuj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu profilu těkavých látek chmele
 (Hana Štefanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uyxwfo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu \nl{}ječného a pšeničného sladu
 (Karolína Adámková)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//soxmsw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)