Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sortiment vyrobkuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti
(Petra Lahodová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//reaq12// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití sinic a řas v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu: sortiment výrobků obsahujících výtažky ze sinic a řas na Prostějovsku
(Barbora ŠTĚPÁNKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//7bmhn3// | Specializace v pedagogice / Přírodopis se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
(Lenka KRČMÁŘOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f8zgvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
(Romana Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sortiment a hodnocení jakosti masných výrobků
(Dita Jeřábková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hrmhy0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Monika Bělašková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
(Marie Dohnalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4u36kx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
(Marie Dohnalová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s1z0ju// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.
(Jana PATLOKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l5bhfu// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Zvýšení hodinového výkonu výrobní linky v oblasti betonářských drtí a možnosti rozšíření sortimentu výrobků v kamenolomu Lom Klecany s.r.o.
(Jan Hojka)2015, Diplomová práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/107798 | Nerostné suroviny / Využívání zdrojů stavebních nerostných surovin | Práce na příbuzné téma