Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

sortiment vyrobku

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti
 (Petra Lahodová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//reaq12// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití sinic a řas v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu: sortiment výrobků obsahujících výtažky ze sinic a řas na Prostějovsku
 (Barbora ŠTĚPÁNKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//7bmhn3// | Specializace v pedagogice / Přírodopis se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Theses on a related topic

Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
 (Lenka KRČMÁŘOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f8zgvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
 (Romana Nováková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sortiment a hodnocení jakosti masných výrobků
 (Dita Jeřábková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hrmhy0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Monika Bělašková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
 (Marie Dohnalová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s1z0ju// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
 (Marie Dohnalová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4u36kx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.
 (Jana PATLOKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l5bhfu// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Rozbor vlivu skladby sortimentu výrobků na ziskovost podniku
 (Matthias Klaus Reichelt)

2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11657 | Ekonomika a management / Finanční management | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)