Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

soucasna gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)
Tradiční česká gastronomie napříč časem
 (Martina Klouparová)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Tradiční a současná gastronomie zaměřená na Vietnam
 (My linh Thai)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11218/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
 (Václava Horváthová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6026/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
 (Veronika Janečková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11667 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie
 (Martin Jančík)

2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y2nf0g// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma

Galicismy z oblasti gastronomie v současném českém lexiku
 (Jana KOLLARČÍKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//qi6vfg// | Učitelství francouzštiny pro střední školy / | Práce na příbuzné téma

ŠÉFKUCHAŘI A BUDOUCNOST ČESKÉ GASTRONOMIE
 (Edita Zeithammerová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/y535ut/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Gastronomie v rozvoji venkovských oblastí - případová studie území MAS Horní Pomoraví
 (Hana Průšová)

2015, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vm649r// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
 (Nicole Frýbortová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/x09bus/ | / | Práce na příbuzné téma

Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
 (Iuliana Zashikhina)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)